01.10.2012

Точно в 10,30 ч. сутринта днес – 1-ви октомври, 2012 г. –  учениците на Езиков Център “Марконис” бяха изненадани от Управителя на елитното училище Николай Николов с нова придобивка – училищен микробус марка Фолксваген Каравел (луксозно изпълнение).

С возилото екипът и учениците на “Марконис” ще могат да осъществяват различни мобилности в региона и страната – езикови екскурзии и пътувания с цел участие в изнесени обучения, конкурси, проекти, семинари и тийм-билдинг програми.

Честта да прережат лентата на микробуса имаха преподавателките Румяна Видинова и Емилия Кумпелова. А преподавателят Нийл Уотърс отвори бутилка с пенливо вино с пожелания за безаварийни пътувания.

Управителят на “Марконис” поздрави учениците и колегите си с новата придобивка, като заяви, че е осъществил още една своя мечта още от създаването на “Марконис” преди 8 години – училището да е по-мобилно, като разполага със собствен транспорт.

За здраве и успех в предстоящите мобилности Николай Николов почерпи учениците от сутрешния блок часове с лакомства и използва случая да благодари на шефката на местния клон на банката, която е  отпуснала кредита за закупуване на микробуса.