14.08.2013

Традиционният Детски Летен Проект е вече добра традиция за Езиков Център “Марконис”. И тази година група от деца на възраст между 6 и 18 години се забавляват и учат английски език напук на горещите августовски дни. Освен климатичната система в базата на училището, за комфорта им се грижи отново традиционно г-жа Румяна Видинова.

Тази вечер мини-театралната зала на Театъра на Синьото Кадифе (The Blue Velvet Theatre) се оказа малка, за да побере родителите и близките на децата от проекта, които майсторски изиграха забавната мини-пиеса  “Котката Тимоти се страхува от мишка”.

Многото смях, емоции и артистизъм без съмнение заредиха публиката, която аплодираше почти след всяка реплика участниците на сцената. 

На финала на премиерата децата поздравиха своите родители със специален танц под режисурата и хореографията на неуморимата г-жа Видинова.

Управителят на “Марконис” Николай Николов бе сред гостите на събитието и поздрави всички присъстващи, като изтъкна за пореден път приноса на г-жа Видинова за развитието на ръководеното от него училище. “Впечатлен съм от прекрасния английски, който чух от толкова малки деца тази вечер. За мен е чест, че за поредна година толкова много хора от столицата са избрали “Марконис” за лятно училище на своите деца. Това освен че много ме радва, е и сериозно задължаващо, но предвид факта, че виждам някои от Вас за  трета поредна година се надявам да сме успели да отговорим на високите Ви очаквания.”, сподели с вълнение впечатленията си от представлението Николов.