05.01.2015

Понеделник, 05.01.2015 год. беше първият работен ден за г-н Амър Шафик, който зае мястото на г-н Нийл Уотърс – дългогодишният носител на английски език като матерен в екипа на “Марконис”. Г-н Уотърс продължава кариерното си развитие в сферата на компютърната техника, както той сам сподели с всички свои колеги.

Екипът на “Марконис” благодари на г-н Уотърс за отдадената му работа през годините и му пожелава успешна реализация в новото поприще.

Новият преподавател г-н Амър Шафик е на 38 години, от Шотландия и ще обучава всички ученици от нива BS, CS, DS, Pr-FCE, FCE, CAE и CPE. Професионалната визитка на г-н Шафик включва богат спектър от квалификации от престижни британски университети в областта на правото, педагогиката и преподаването на английски език като чужд.

По стара българска традиция г-н Шафик беше посрещнат с хляб и сол от Управителя на училището г-н Николай Николов и от офис асистента г-жа Краси Антонова. Учениците на г-жа Руми Видинова от група AJ поздравиха новия преподавател с английска детска песничка, което истински трогна шотландския им гост. А първите обучавани от “Марконис”, които, по думите им, имаха удоволствието да се запознаят с него в час бяха учениците от групи DS и CAE.

За чуждоезиковото обучение на учениците от нива BJ и AS освен българските им преподаватели след две седмици ще се погрижи и г-жа Соня Чен, съпруга на г-н Шафик, която също е с богат преподавателски опит в областта на преподаването на английски език на чужденци.

Екипът на “Марконис” използва случая на приветства с добре дошли новите колеги и да им пожелае много академични и творчески успехи в преподавателската им работа.

Източник: markonis.bg