28.06.2020

Тържествено бяха връчени сертификати за успешното завършване на учебната година на най-малките възпитаници на Езиков център „Марконис“, на възраст от 5 до 8 години.

Поради въведената извънредна епидемична обстановка, раздаването на сертификатите се извърши в рамките на три дни, за да се избегне струпването на хора. Церемонията протече при спазване на необходимите противоепидемични мерки: спазване на необходимото отстояние, дезинфекция на ръцете.

Тържественото връчване се проведе в двора на библиотеката на Езиков център „Марконис“.
Раздадените сертификати бяха за следните нива:
– Pre-Junior A
– Pre-Junior B
– A Junior

Годината беше тежка за всички, но колегите се справиха отлично. Важно е да отбележа, че, правейки съпоставка между резултатите преди и след пандемията, разлика няма!“- с гордост отбеляза управителят на Езиков център „Марконис“ д-р Николай Николов и добави: „Надявам се до есента ситуацията да се нормализира и да можем да отпразнуваме подобаващо 15-годишния юбилей на Езиков център “Марконис”, когато ще връчим тържествено и сертификатите на „Cambridge“ и „Pearson“.”

Историята на „Марконис“ се пише в продължение на 15 години, но не я пиша сам, пишем я заедно с колегите, децата, родителите. Ние сме един голям екип. Искрено Ви благодаря!“, добави д-р Николов.

Преподавателите също поздравиха възпитаниците за добрите резултати.

Както всяко мероприятие на “Марконис”, това също се превърна в незабравимо изживяване за присъстващите. Освен сертификати малчуганите получиха и подарък изненада.

Тази вечер от 18:30 часа предстои “Марконис” да завърши с онлайн тържество за всички езикови нива. Гостите имат персонални онлайн покани, съобщиха от ръководството на училището.

Източник: balkanec.bg