08.05.2013

Щастливата новина  разбрахме от мейл-съобщение (от 7 май, 2013 г.) до училището ни от самия г-н Уотърс, който в момента е в Англия и ползва шестмесечен отпуск от “Марконис”, където води часове по разговорен английски език.  Г-н Уотърс, който има почти петгодишен син – Николай Вал Уотърс – стана татко за втори път на 5 май, с прекрасната си дъщеричка DeannaAlexandraWaters (както гласи съобщението).

Бебето тежи 3,560кg. и е родено на рождения ден на съпругата на г-н Уотърс –  г-жа Наталия Уотърс, която,  както той сам сподели с нас е мечтала за прекрасен подарък за рождения си ден – раждането на дъщеричката им. 

Очаква се г-н Уотърс и семейството му да се завърнат в България до края на месец август тази година. В момента заместнички на Нийл Уотърс в “Марконис” са американките Алекс и Вера – доброволки от американска фондация.

Екипът и учениците на “Марконис”, които с нетърпение очакват Нийл отново в час, сърдечно поздравяват семейство Уотърс, като истински съпреживяват щастието им тук в България и желаят на тях и на малката Деяна крепко здраве, милиони усмивки и океани от любов.