18.12.2013

За девети пореден път в навечерието на Коледа и Нова година езиков център „Марконис” организира за възпитаниците си Mаскен бал. Както всяка година, така и сега, събитието се състоя в ресторанта на хотел „Ботевград”. Вратите на изявата бяха отворени за всички желаещи, малки и големи, да се веселят. Единственото „условие” бе да дойдат маскирани, с настроение и готовност за купон. И децата, и техните родители се бяха старателно погрижили в предварителната подготовка. С много въображение и широк размах на индивидуалните способности десетките момичета и момчета пресъздадоха най-популярните герои от света на приказките, комиксите и игралното кино.

И този път обединяващата фигура бе на ръководителя на езиковия център – Николай Николов. Спазвайки традицията, той създаде допълнително настроение, умело съчетавайки функциите на водещ и домакин на празненството. Програмата на празничната вечер бе изпълнена с много музика, томбола, конкурси за най-добре танцуваща двойка, разделени по възрастови категории. Дансингът буквално „се пукаше по шевовете” от десетките желаещи да се включат в танците и народните хора.
За пореден път възпитаниците на езиков център „Марконис” показаха многостранните си умения не само в изучаването на чужди езици, но и в осмисляне на времето, когато се веселят.

Както сподели управителят на центъра, “империята” се разраства и това може само да ни радва. Той пожела на възпитаниците, родителите и преподавателите в центъра весели коледни и новогодишни празници и успешни учебни дни през идващата година.

Източник: balkanec.bg