24.08.2019

Тържественото завършване на традиционния летен проект на “Марконис” тази година беше особено вълнуващо, тъй като лятното артистчно-творческо обучение се проведе за десети пореден път.

Вкусна торта зарадва участниците в проекта, които заслужено получиха многобройните аплодисменти от своите родители и близки, присъстващи на тържеството в мини-театъра “Синьото кадифе” в базата на езиковия център на 24 август 2019 год..

Децата показаха наученото по време не проекта под вещото и отдадено ръководство на своята учителка – г-жа Румяна Видинова.

На сцената оживяха героите от приказката “Големият морков” – английски аналог на “Дядо и ряпа” докато забавни “животинчета” (тигърче, коте, зайче и мишле) говореха и пееха на английски език. Гостите се смяха от сърце и на забавните шеги, разкзани с ентусиазъм и завиден талант от малките участници в проекта. Финалът на програмата беше жизнерадостен танц на децата.

Преди децата да вкусят от лакомствата и тортата беше прочетен поздравителен адрес към г-жа Видинова и останалите преподаватели от екипа на училището, както и към всички участници и гости, който бе изпратен от Управителя на училището д-р Николай Николов.