21.08.2015

За 34-ма ученици от високите нива сертификатите са документи за прием в университети или колежи в чужбина и у нас

Учебната 2014/2015 година бе поредното неоспоримо доказателство за високото качество на езиковото обучение в „Марконис”. 130 възпитаници на училището се явиха и успешно положиха международно-признатите изпити на Университета Кеймбридж /66 кандидати/ и на Pearson / 64 кандидати/.

„Общият брой на оценките между „Отличен 6.00” и „Много добър 5.00” по шестобалната система е 108, което прави 83.1% от положилите изпитите на двата независими изпитни борда”, отчете Николай Николов, Управител на елитното езиково училище.

И тази година „Марконис” стана първенец по брой регистрации за изпитите „Кеймбридж” сред всички училища партньори на отворения изпитен център на Кеймбрдиж АВО – Изпитен и езиков център, София. Това важи и за общия брой на отличните оценки на обучаваните. Учениците на “Марконис” имат най-много шестици в сравнение с други подготвителни езикови центрове и училища.

„За поредна година имам удовоствието да констатирам много сериозен академичен успех на нашите обучавани на международно-признатите изпити на два независими изпитни борда. Този факт е атестат за качество в предлаганите от нас образователни услуги. Тези резултати са и затвърждаване на една прекрасна тенденция – тенденцията на 100% успеваемост на възпитаниците на нашето училище. Използвам случая да благодаря сърдечно на всички колеги преподаватели, на целия екип на “Марконис” за упоритата и отдадената им работа за обучението и възпитанието на младите хора в Ботевград и региона, които се обучават при нас. Искам да благодаря и на учениците за хъса, старанието и амбициите им по време на обучението при нас, както и на техните родители – нашите клиенти – за гласуваното доверие на нашата образователна институция. Вярвам, че заедно и занапред ще се радваме на нови академични и творчески успехи”, развълнувано коментира резултатите на възпитаниците на училището г-н Николов.

Сертификатите на Университета Кеймбридж ще бъдат тържествено връчени на церемонията по случай откриването на новата учебна 2015/2016 година, която ще се проведе в училището на 14 септември – “Кръстовден” (понеделник), 2015 г. от 18, 00 ч.

Сертификатите на Pearson ще бъдат връчени на официална церемония през месец октомври, 2015 г. (датата и часът ще бъдат обявени в края на месец септември, 2015 г.)