25.08.2016

За 30 ученици от високите нива сертификатите  са документи за прием в университети или колежи в чужбина и в България

През учебната 2015/2016 година 118 възпитаници на училището се явиха и успешно издържаха международно-признатите изпити  на Университета Кеймбридж /65 кандидати/ и на “Pearson”/ 53 кандидати/. Този успех на кандидатите на “Марконис” бе поредното неоспоримо доказателство за високото качество на езиковата подготовка в езиковия център. 

Общият брой на оценките между „Отличен 6.00” и „Много добър 5.00” по шестобалната система е 101, което прави 85.6% от положилите  изпитите на двата независими изпитни борда, отчете Николай Николов, Управител на елитното езиково училище.  

“Няма как да не се вълнувам, когато са факт толкова високите резултати на нашите възпитаници. Отново и тази учебна година имам удоволствието да поздравя нашите ученици за академичните им постижения и да им пожелая тези резултати да станат традиционни в процеса на обучението им при нас. А на колегите от екипа  на “Марконис”, на които също много благодаря за отдадената им работа и през изтеклата учебна година 2015-2016, желая и занапред да зареждат обучаваните си с ентусиазъм за овладяване на най-ценното – знанията, които отварят врати и създават възможности за по-добър живот”, емоционално коментира изпитните резултати Управителят на “Марконис” г-н Николай Николов.

Сертификатите за високите нива на Университета Кеймбридж ще бъдат тържествено връчени на церемонията по случай откриването на новата учебна 2016/2017 година, която ще се проведе в училището на 14 септември – “Кръстовден” (сряда), 2016 г. от 18, 00 ч. 

Сертификатите на “Pearson” ще бъдат връчени на официална церемония през месец ноември, 2016 г. (датата и часът ще бъдат обявени в края на месец октомври, 2016 г.)