Международно-акредитиран езиков център

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР МАРКОНИС
15 ГОДИНИ КАЧЕСТВО И ПРЕСТИЖ

Optima

Предстоящо

15-ти ЮБИЛЕЕН МАСКЕН БАЛ НА "МАРКОНИС"

Начална дата: 2019-12-17

Уважаеми ученици, скъпи родители, 

ЗАЕДНО С ВАС ПРЕЗ ГОДИНИТЕ НАПРАВИХМЕ ВЪЗМОЖНО ЕДНА КРАСИВА ТРАДИЦИЯ ДА ПОЖЪНЕ МЕЖДУНАРОДНИ УСПЕХИ - МАСКЕНИТЕ БАЛОВЕ НА "МАРКОНИС" ПРЕЗ 2012 ГОД. БЯХА НОМИНИРАНИ ЗА НАЙ-ПРЕСТИЖНИТЕ НАГРАДИ В ОБЛАСТТА НА ОБУЧЕНИЕТО ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК КАТО ЧУЖД - ELTons, "ОСКАРИТЕ  ЗА ИНОВАЦИИ" НА БРИТАНСКИЯ СЪВЕТ В ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО!!!

ТАКА "МАРКОНИС" СТАНА ПЪРВОТО БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ, КОЕТО "СТЪПИ НА ЧЕРВЕНАТА ПЪТЕКА" НА ELTons. А ПРЕЗ 2015 ГОД. ЗАТВЪРДИ ПОЗИЦИИТЕ СИ С ВТОРА НОМИНАЦИЯ В ДРУГА КАТЕГОРИЯ.


МИЛИ ПРИЯТЕЛИ НА "МАРКОНИС",

По традиция ПЕТНАДЕСЕТИЯТ ЮБИЛЕЕН МАСКЕН БАЛ на нашето училище ще се проведе на 17 декември (вторник), 2019 год.  в ресторанта на х-л Ботевград.

Очакваме Ви с много настроение, усмивки и артистизъм между 19,00 и 19,30 ч., когато на червената пътека пред хотела, водеща към балната зала, ще оживеят десетки приказни и филмови герои. А вътре, в ресторанта, всички получили своите специални покани от “Марконис” ги очакват много изненади и приятни емоции.

Всички граждани, които желаят да гледат пристигането на гостите на ЮБИЛЕЙНОТО  ИЗДАНИЕ НА БАЛА са добре дошли пред хотела в 19,00 ч.

Точният час на пристигане на гостите е записан във всяка индивидуална покана.

Тъй като се очаква да пристигнат много гости, молим всички поканени да спазват часа на пристигане с цел съблюдаване на правилата за опазване на обществения ред.

От Екипа на “Марконис”