Международно-акредитиран езиков център

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР МАРКОНИС
15 ГОДИНИ КАЧЕСТВО И ПРЕСТИЖ

Optima

Предстоящо

СТАРТИРА ЗАПИСВАНЕТО ЗА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

Начална дата: 2019-08-15

Уважаеми клиенти, скъпи ученици, мили приятели, 


БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ИЗБРАХТЕ ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР "МАРКОНИС".

За нас е удоволствие да Ви информираме, че официалното записване за новата учебна 2019/2020 година в целогодишната форма на обучение в нашето училище започва на 15 август, 2019 год. Въпреки това, всички, които желаят да се обучават при нас, биха могли да заявят своето желание и преди датата 15 август, 2019 год.

По традиция новата учебна година ще бъде тържествено открита  на Кръстовден - 14 септември (събота), 2019 год. в базата на Езиков Център "Марконис" на ул."Опълченска" 11. Подробности за началния час на церемонията очаквайте в нашия сайт  в седмицата 02 - 06 септември, 2019 год.


 Стартът на учебните занятия през новата учебна 2019/2020 година е на 17 септември (вторник), 2019 год.


Училището предлага интензивни езикови курсове с продължителност 3 месеца и половина (за дадено ниво) през цялата календарна година (включително и през летните месеци. ***** Специално за комфорта на нашите клиенти базата на "Марконис" е оборудвана с климатична система.). Всеки езиков курс завършва с изпит и издаване на сертификат.


А на най-нетърпеливите наши ученици, както и на  учениците гостуващи в Ботевград през лятната ваканция, имаме удоволствието да предложим нашия традиционен и доказано ефективен ЛЕТЕН ДЕТСКИ ЕЗИКОВ ПРОЕКТ (цена: 159 лв.), който  тази година ще бъде юбилеен и стартира на 05 август (понеделник), 2019 год. 

Да отпразнуваме 10 години летни проекти на "Марконис" заедно!!!

Не се колебайте да се свържете с нашите сътрудници и да получите подробна информация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас услуги.


С пожелания за едно прекрасно и изпълнено с безброй емоции лято,

д-р Николай Николов 

Управител на "Марконис"